Een replica van jouw eigen bruidsjurk (op barbieformaat)

Een mooi cadeau

‘Soms moet je iets moois willen, gewoon voor jezelf’

Wil jij voor jezelf een prachtige replica van je bruidsjurk bestellen? Dat kan. Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op. Hoe meer gedetailleerde foto’s ik van je jurk heb, des te mooier en echter wordt de replica. Vraag je bruidsfotograaf om extra foto’s van je jurk te maken. Wil je de replica al vóór de grote dag hebben, dan kan dat natuurlijk ook.

Prijs
Iedere bruidsjurk is maatwerk, zo ook de replica. Dat betekent dat ook de replica van Something Else een maatwerk prijs verdient. Een prijsindicatie kan ik wel geven: tussen de € 150,00 en € 200,00, afhankelijk van het model van je jurk en de hoeveelheid en soort stof die gebruikt wordt.


’Het mooiste cadeau is een herinnering’

Natuurlijk is het mooi als jij jouw eigen miniatuurjurk zelf bestelt. Maar nog veel leuker is het om een jurk cadeau te krijgen of te geven. Tijdens een vrijgezellenavond, van ouders, broers of zussen of van vriendin(nen). Maar weet jij vooraf hoe de jurk van de bruid er uit ziet? Vaak niet dus.

Cadeaubon
Daarom heb ik een eigen unieke cadeaubon ontwikkeld. De bon geeft recht op één replica en kan cadeau worden gedaan op vrijgezellenfeesten, tijdens de bruiloft zelf maar ook achteraf. Als fotograaf kun je de cadeaubon als extra service aanbieden. Maar ook bruidsmodezaken maken een blijvende indruk als ze bruidsparen een bon van Something Else cadeau doen bij verkoop van de originele jurk.

Je kan de bon bestellen via het contactformulier.