Een replica van jouw eigen bruidsjurk (op barbieformaat)

Welkom op mijn website!

Een bruiloft is een speciaal moment. Tegenover familie en vrienden elkaar het ja-woord geven, een mooie dag, een magische dag. Je hebt alles goed geregeld. Een toplocatie, ceremoniemeester, bloemen en de auto, het eten en het feest. Alles is in kannen en kruiken.


 

Maar voor je het weet is die dag zo weer voorbij. Natuurlijk heb je je herinneringen en uiteraard heb je de foto’s van die topfotograaf. Maar laten we eerlijk zijn: de bruidsjurk verdwijnt vaak in de kast of wordt weer doorverkocht. En juist die jurk maakte dat jij je zo speciaal voelde.

Hoe leuk is het dan als jij jouw bruidsjurk in klein formaat kan krijgen? Something Else maakt een levensechte replica van jouw jurk in barbieformaat, zodat je hem overal kunt neerzetten. Een blijvende, tastbare en onvergankelijke herinnering aan een mooie dag en aan een jurk die jou zo bijzonder deed voelen.

Een replica is natuurlijk niet alleen leuk wanneer je gaat trouwen of wanneer je net getrouwd bent. Hoe leuk zou het zijn om bij je huwelijksjubileum (1 jaar, 5 jaar, 12½ jaar, 25 jaar, 40 jaar, 50 jaar, wanneer je maar wilt) een replica van je trouwjurk te krijgen? Van je man, van je kinderen of van je kleinkinderen. Wanneer voldoende trouwfoto’s beschikbaar zijn, maakt Something Else een waarheidsgetrouwe replica.

Bekijk mijn voorbeelden van replica’s van bruids- en galajurken. Bestel zelf een replica of verras iemand anders met dit unieke cadeau. Een cadeaubon doet wonderen op vrijgezellenavonden.